tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ΧΑΝΘ πρωταθλήτρια, δεύτερος ο Φίλιππος

Η ΧΑΝΘ ήταν η νικήτρια στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στην National League 1. Κέρδισε τον Φίλιππο με 73-58, σημείωσε την τρίτη νίκη και με 3-0 στην τελική φάση κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Elite League ενώ ο Φίλιππος αναδείχθηκε δεύτερος.

Στο πρώτο μέρος, ο Φίλιππος έλεγξε τον ρυθμό, διατήρησε το προβάδισμα και το σκορ έμεινε χαμηλά. Στο δεύτερο μέρος, το σκορ διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι δυο ομάδες έμειναν κοντά στο σκορ αλλά η ΧΑΝΘ πήρε το πάνω χέρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ΧΑΝΘ διατήρησε τον έλεγχο και στα κρίσιμα λεπτά ξέφυγε στο σκορ και κέρδισε το ματς. 

Η μάχη για τον Φίλιππο δεν τελείωσε, αφού υπάρχει μία ευκαιρία όπου οι τρεις ηττημένες ομάδες της Δ΄ Φάσης των play-off θα συναντηθούν σε μονούς αγώνες σε ουδέτερο γήπεδο με σύστημα pool (βαθμολογία) και αυτή που θα καταταγεί πρώτη ανέρχεται ως 4η στην Elite League. 

Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Ντούρας-Παζώλης .

Δεκάλεπτα: 16-17, 28-34, 49-45, 73-58

ΧΑΝΘ (Γκαϊτατζής): Τουλούπης 14 (2), Γεωργίου 22 (2), Κομνιανίδης Ι. 16 (3), Κωστίκας 7, Μπρόζος 9 (1), Μαργαριτόπουλος, Αποστολίδης 2, Ζιάκας, Μαλτέζος, Αλεμδάρ 3 (1), Σάββας, Κομνιανίδης Α.

Φίλιππος Βέροιας (Κοθράς): Ελευθεριάδης 13, Μπένας 17 (1), Ξενιτίδης 2, Κάτζος 2, Αποστολίδης 3 (1), Φλιάτης 5 (1), Καραγιώργος, Μελαδιανός 16 (2), Αμανατίδης, Αποστολίδης, Λάζαρης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69